حجتالاسلام والمسلمین احمد سالک نایب رییس کمیسیون فرهنگی مجلس در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه، بیان داشت، نام امسال مزین به چهار کلیدواژه اساسی فرهنگ، اقتصاد، ملی و جهادی است که با یکدیگر ارتباط ارگانیکی دارند.
وی گفت: در صورت توجه به اقتصاد مقاومتی از طریق مدیریت جهادی از بیگانگان بینیاز میشویم و از طریق اتحاد تشکیلاتی و انسجام درونی به استقلال اقتصادی میرسیم، بنابراین اقتصاد مقاومتی، رمز پیروزی ماست و میتوانیم با فرهنگ اسلامی در قله افتخار و پیروزی اقتصادی در چشم انداز 1404 قرار گیریم.
این استاد حوزه و دانشگاه تأکید کرد: برای تحقق فرهنگ اصیل اسلامی، سه نکته باید مدنظر باشد. اول اینکه باید فرهنگ اعتقادات یعنی توحید، معاد و ... مورد توجه باشد و مسئولان، مدیران و صاحبان تریبون ها مستند به آموزه های اصیل دینی و به دور از خرافات، مردم را متوجه قدرت درونی خویش کنند. به ویژه اینکه رسانه ها برای تفهیم و آموزش مسایل دینی حائز اهمیت می باشد.
نایب رئیس کمیسیون فرهنگی نکته دوم را فرهنگ باورها دانست و گفت: اگر به این باور برسیم، میتوانیم در فرهنگ و اقتصاد به رشد و شکوفایی و استقلال برسیم. همچنان که در دفاع مقدس نیز با اتکا به نیروهای درونی، چنین امری تحقق یابد، راهکار مهم این هدف هماهنگی میان مسئولان و دوری از موازی کاری از طریق هم پوشانی و هم افزایی خواهد بود.
حجتالاسلام والمسلمین سالک بیان داشت، یکی از راهکارهای توفیق در عرصه فرهنگ را تکیه بر جوانان دانست و افزود همچنان که مقام معظم رهبری خاطر نشان کردند؛ باید از جوانان و گروه های فرهنگی خودجوش انقلابی بهره گرفت، البته برخی متأسفانه این باور را ندارند و مدام منتظر این هستند که دشمن چه میکند و کی تحریم میکند و یا فلان کار را نمیکند.
این نماینده مجلس اظهار کرد؛ رهبر معظم انقلاب در دیدار اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی خطاب به رئیس شورا فرمودند؛ باور کنید شورا، قرارگاه فرهنگی اصلی کشور است و تأکید کردند، بیش از 80 درصد کارهای فرهنگی بر دوش مردم است مانند هیئات و تکایا؛ بنابراین باید از مردم و جوانان استفاده نمود.
نایب رئیس اول کمیسیون فرهنگی در پایان گفت؛ مجلس استفاده از تمام ظرفیت ها را در دستور کار دارد و متوجه برنامه های حمایتی است.